Nieuwe stock Opel Vivaro bestelwagens, direct leverbaar

Kies uit onze ruime stock nieuwe Opel Vivaro aan zeer aantrekkelijke promo prijzen en condities en bovendien met de uitstekende Houttequiet - Vanhoecke dienstverlening en top professionele Opel ondersteuning. Professionals voor professionals!

Op elke detailpagina van de Vivaro die u interesseert kunt u snel en eenvoudig meer informatie vragen.

Opel Vivaro stockdeals aan de beste prijzen!

Meer opties

Nieuwe Opel Vivaro op stock bij Houttequiet - Vanhoecke

Opel Vivaro, de polyvalente, krachtige en bedrijfszekere bestelwagen steeds op stock en direct leverbaar bij Houttequiet - Vanhoecke

De ervaring van vele jaren gebruik en vele modellen geven de huidige top betrouwbaarheid. De Opel Vivaro toont zijn robuuste aard met een breed, solide postuur en zelfverzekerde styling.

De Vivaro is een model voor professionals met een schitterende zichtbaarheid rondom dankzij een verhoogd cabineprofiel en een grote glasoppervlakte. Zijn uiterlijk past bij uw professionele aanpak: intelligent, efficiënt, doordacht en zuinig.

Het interieur van de Opel Vivaro werd ontwikkeld om meer werk te kunnen verzetten dankzij een intelligente inrichting, en bulkt van de slimme maar praktische ideeën die u helpen om sterk werk te leveren.

We hebben de ergonomie in het interieur verbeterd. Daardoor zit u comfortabeler, en alles wat u nodig hebt, bevindt zich binnen handbereik. Comfort en bedieningsgemak werden overal in de cabine geoptimaliseerd.

Onze ruime Opel stockwagens Vivaro laten u toe snel te schakelen in uw bedrijf en aan zeer voordelige stockdealsprijzen aan te schaffen.

Met het imago van uw bedrijf

Personaliseer uw Vivaro met een van de 11 beschikbare basis- en metaalkleuren. Stijlvolle, hard werkende bestelwagens ontwikkeld om perfect aan te sluiten bij de dynamiek van uw onderneming en levensstijl.

Stock wagens Opel Vivaro met dubbele cabine voor uw bedrijf of als familiewagen bij Houttequiet

Niet alleen Opel Vivaro bestelwagens maar ook de Opel Vivaro dubbele cabine hebben wij ook als nieuwe Opel stockwagensbeschikbaar bij Houttequiet zodat u snel en aan zeer voordelige prijzen en condities uw professionele of familiale ambities kunt waarmaken.