NIEUWE STOCK OPEL CASCADA, DIRECT LEVERBAAR

Kies uit onze ruime stock nieuwe Opel Cascada aan zeer aantrekkelijke promo prijzen en condities en bovendien met de uitstekende Houttequiet dienstverlening en top professionele Opel ondersteuning. Wij zorgen voor uw mobiliteit, snel, efficiënt en goedkoop.

Op elke detailpagina van de Opel Cascada die je interesseert kun je snel en eenvoudig meer informatie vragen.

Opel Cascada stockdeals aan de beste prijzen! Jouw persoonlijke Opel Cascade kan je hier ook zelf configureren.

Meer opties

Ontdek hier de Opel Cascada op stock bij Opel Houttequiet

KLASSIEKE ELEGANTIE DAT IS WAAR DE OPEL CASCADA VOOR STAAT.

De Opel Cascada heeft een zeer atletisch profiel, zelfverzekerde uitstraling en met zijn opvallende achterlichten maakt deze cabrio van Opel overal een onuitwisbare indruk. En dankzij de unieke dakconstructie en zijn soepele rijeigenschappen kunt u in elk seizoen genieten van de vrijheid van rijden met open dak.

GEVOEL VAN PERFECTIE MET DE OPEL CASCADA.

Het interieur blinkt uit door hoogwaardige materialen en diverse aantrekkelijke opties. Van de luxe Morrocana-bekleding op het dashboard tot de optionele lederen bekleding met inwendige ventilatie en de elektrische gordelaanreikers – het hele interieur is van een zeer hoog niveau.

DE OPEL CASCADA STAAT BEKEND VOOR ZIJN VEILIGHEID.

Veiligheid heeft altijd de allerhoogste prioriteit bij Opel en daarop vormt de Cascada geen uitzondering. Aan de sublieme wegligging en wendbaarheid merkt u hoeveel aandacht er geschonken is aan de veiligheids­constructie van de Cascada.


Configureer hier uw Opel Cascada