VIND HIER JOUW OPEL INSIGNIA STOCKWAGEN BIJ OPEL HOUTTEQUIET - VANHOECKE

Kies uit onze ruime stock nieuwe Opel Insignia aan zeer aantrekkelijke promo prijzen en condities en bovendien met de uitstekende Houttequiet dienstverlening en top professionele Opel ondersteuning. Wij zorgen voor uw mobiliteit, snel, efficiënt en goedkoop.

Op elke detailpagina van de Insignia die je interesseert kun je snel en eenvoudig meer informatie vragen.

Opel Insignia stockdeals aan de beste prijzen!

Meer opties

ONTDEK DE OPEL INSIGNIA BIJ OPEL HOUTTEQUIET - VANHOECKE

DE OPEL INSIGNIA GRAND SPORT

De prachtige Opel Insignia Grand Sport staat ook wel bekend als de wagen met een uniek design, met coupé-achtige lijnen en tegelijkertijd sportief.Hij is in elk opzicht perfect, dit van de instrumenten die subtiel naar de bestuurder zijn gericht tot de optionele ergonomische AGR-zetels.

DE OPEL INSIGNIA SPORTS TOURER

De Opel Insignia Sports Tourer koppelt premium innovaties en design aan de veelzijdigheid van een grote break. De Insignia Sports Tourer is gemaakt om het u gemakkelijk te maken. Zijn capaciteiten en veelzijdigheid maken de Opel Insignia Sports Tourer een complete multitasker. De 1638 liter grote kofferruimte biedt plaats voor allerlei ladingen.

DE OPEL INSIGNIA COUNTRY TOURER

De Opel Insignia Country Tourer heeft een offroad-attitude, work smart & play hard. Wanneer u de gebaande paden wilt verlaten, vindt u in de robuuste Opel Insignia Country Tourer de ideale partner. Met zijn stijl spelen ruige omstandigheden in uw voordeel, de zilverkleurige beschermplaten en strips beschermen de onderkant van de Opel Insignia Country Tourer en geven hem een lage, brede en gespierde look.

DE OPEL INSIGNIA GSI

De Opel Insignia GSI Grand Sport combineert een atletisch design met tal van praktische eigenschappen.

NU IN ONZE OPEL STOCK AAN SUPERCONDITIES

Zou je graag een testrit doen met de wagen? Of had je graag wat meer informatie?

Op elke Opel Insignia stockwagen die je interesseert kan je snel en efficiënt meer informatie aanvragen, of onmiddellijk een testrit aanvragen.

Configureer hier jouw Opel Insignia