NIEUWE STOCK OPEL CROSSLAND X, DIRECT LEVERBAAR

Kies uit onze ruime stock nieuwe Opel Crossland X aan zeer aantrekkelijke promo prijzen en condities en bovendien met de uitstekende Houttequiet - Vanhoecke dienstverlening en top professionele Opel ondersteuning. Wij zorgen voor uw mobiliteit, snel, efficiënt en goedkoop.

Op elke detailpagina van de Opel Crossland X die je interesseert kun je snel en eenvoudig meer informatie vragen.

Opel Crossland X stockdeals aan de beste prijzen!

Meer opties

DE NIEUWE OPEL CROSSLAND X OP STOCK BIJ OPEL HOUTTEQUIET - VANHOECKE

De Opel Crossland X is voor u ontworpen, zodat u meer kunt genieten van uw werktijd, rusttijd, tijd voor elkaar, tijd voor uzelf en nog zoveel meer.

Hij is er helemaal klaar voor dankzij zijn uitzonderlijke flexibiliteit, toonaangevende innovaties en zijn prachtige SUV-design.

PRAKTISCHE OPEL CROSSLAND X

De Opel Crossland X is meer dan een prachtige wagen, deze wagen is ontworpen met premium design en een vleugje van Duitse precisie. Geniet van eersteklas materialen, een uitstekend rijgedrag en de typische, aangename zitpositie van een SUV.

Een stijlvol uiterlijk dankzij de tweekleurige Opel Crossland X, waar jij kan genieten van een panoramisch glazen dak.


VEILIG DE BAAN OP MET DE OPEL CROSSLAND X

Rij ook veilig dankzij de AFL LED-koplampen die de baan tot 30% meer verlichten, in elke situatie.

De 180° panoramische achteruitrijcamera biedt een perfect ruimtezicht tijdens het parkeren, terwijl het Advanced Park Assist || pack u handvrij helpt om te parkeren. De head-up display toont alle belangrijke rij-informatie recht voor u, op de voorruit, zodat u uw ogen veilig op de baan kunt houden.

Een gerust gevoel dankzij het intelligent noodremsysteem, deze optie grijpt in wanneer het nodig en detecteert voetgangers.

Kom helemaal ontspannen aan dankzij de ergonomische zetels met 't AGR-kwaliteitslabel in de Opel Crossland X.

ZUINIG RIJDEN MET DE OPEL CROSSLAND X

De Opel Crossland X heeft ECOTEC-motoren die zorgen voor het perfecte evenwicht tussen dynamiek, efficiëntie en zuinigheid.

NU IN ONZE OPEL STOCK AAN SUPERCONDITIES

Zou je graag een testrit doen met de wagen? Of had je graag wat meer informatie?

Op elke Opel Crossland X stockwagen die je interesseert kan je snel en efficiënt meer informatie aanvragen, of onmiddellijk een testrit aanvragen.

Configureer hier jouw Opel Crossland X