Hier vindt u onze ruime voorraad Opel stockdeals en tweedehandswagens

Selecteer hieronder de wagen(s) van uw voorkeur. Op elke wagen kunt u dan rechtstreeks vlug en gemakkelijk meer informatie vragen of een proefrit aanvragen. Kies met het hartje jouw voorkeuren en vergelijk ze eenvoudig met "uw opgeslagen voertuigen" bovenaan deze pagina.

aan uitzonderlijke prijzen, volledige garantie en met unieke dienstverlening

Wij ziijn steeds prijscompetitief. Alle wagens hebben bovendien de Opel EN de Houttequiet garantie en vooral de uitzonderlijke en persoonlijke Houttequiet dienstverlening.

Meer opties

Nieuwe Opel stockwagens bij Houttequiet

Houttequiet heeft een grote voorraad nieuwe Opel wagens aan aantrekkelijke voorwaarden. Deze ruime keuze laat u toe heel goed de verschillende mogelijkheden daadwerkelijk te ontdekken en zo uw juiste keuze onmiddellijk te maken.

Opel Tweedehandswagens bij Houttequiet

Naast onze ruime voorraad nieuwe Opel wagens, hebben wij ook een ruime keuze Opel tweedehandswagens. Alle zijn ze in perfekte staat met Opel waarborg en vooral met de Houttequiet garantie en dienstverlening.

Ontdek hier all Houttequiet Opel stockwagens

Je kan alvast hier rustig een eerste blik werpen op uw nieuwe wagen. Vraag op elke wagen waarvoor je interesse hebt ook meer informatie met het aanvraagformulier. Deel de wagen waarvoor je interesse hebt met familie of vrienden. Kom ook naar onze showroom in Temse in het Waasland.